Daktechniek Emmen wordt officieel Licensed Contractor van Firestone!

maandag 25 juli, 2022

Daktechniek Emmen, Voor als u een verzekerde garantie wilt op uw EPDM dak!!!

Op 17 februari j.l. is aan Jack Kuipers, eigenaar van Daktechniek Emmen (DTE) de plaquette uitgereikt die behoort bij de benoeming van Daktechniek Emmen tot “Licensed Contractor” voor Firestone RubberGard EPDM.  Daktechniek Emmen werkt al jaren met Firestone RubberGard en heeft onlangs een aantal aansprekende projecten afgerond op een kwalitatief hoogstaande wijze. Het betreft onder andere het aanbrengen van RubberGard EPDM op ziekenhuis Sionsbergen in Dokkum en op het dak van het IKC in Siddeburen.

De benoeming tot Licensed Contractor bevestigt dat Daktechniek Emmen zich conformeert aan de verwerkingsrichtlijnen van Firestone en dat bij controle hiervan is gebleken dat zij over een hoogstaand vakmanschap beschikken om RubberGard EPDM daken perfect uit te voeren.

Jack Kuipers: “door een goede begeleiding van onze medewerkers door Alphons van der Weerden van CPE NL en de perfecte samenwerking met Gert-Jan Mensen van CPE Emmen, zijn wij nu als bedrijf zo ver dat we elk dak van een perfect EPDM dakbedekkingssysteem kunnen voorzien. De samenwerking en ondersteuning van CPE en Firestone hebben dat mogelijk gemaakt. Wij zien veel potentie met Firestone RubberGard en de benoeming tot Licensed Contractor zal ons hier zeker bij helpen.”

Ook Edward Heijnen, bedrijfsleider van Daktechniek Emmen was enthousiast: “we hebben nu 4 ploegen die volledig zijn opgeleid en zijn gediplomeerd om RubberGard EPDM te plaatsen. De jongens zijn enthousiast en kijken uit naar de volgende EPDM projecten die wederom in goede samenwerking met CPE Emmen zullen worden uitgevoerd.”

Reden dus voor een feestje met taart en champagne. Daarna was het tijd voor de uitreiking van de plaquette door Eddy Harthoorn van Firestone Building Products EMEA en Geert-Jan Vogels, directeur van CPE NL. Een mooie basis voor een succesvolle samenwerking in de komende jaren!

Bron: CPE

Daarom Daktechniek Emmen
  1. De beste prijs-kwaliteit verhouding
  2. Meer dan 30 jaar ervaring
  3. Specialist in renovatie kleine daken

10 jaar garantie

Wij geven op alle door ons gemaakte werken standaard een garantie van 10 jaar. Omdat wij alleen met Kwaliteitsmaterialen werken en omdat wij gecertificeerd zijn in de verwerking van deze materialen, krijgt u na onze werkzaamheden een produktcertificaat thuis gestuurd.

Onze projecten