Daktechniek Emmen

Kom meer te weten over onze ervaren dakdekkersbedrijf.

Scroll

De dakdekker met de beste oplossing voor uw dak

Bij Daktechniek Emmen staat de kwaliteit van de producten en het uit te voeren werk voorop. Of het nou een dakkapel betreft, of een bedrijfshal van 10.000 m2, wij zullen altijd de beste oplossing voor uw dak vinden!
Gratis dakinspectie in de gemeente Emmen

0591 – 551041
info@daktechniekemmen.nl


Neem contact op

Particuliere werken bij Daktechniek Emmen

Wij zijn een klein bedrijf, en richten ons vooral op de particuliere werken. De “gewone man” is bij ons altijd aan het juiste adres voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een echt begrip in de dakdekkerswereld. Wij hebben een vast klantenbestand bestaand uit particulieren, aannemersbedrijven, zorginstanties, woningstichtingen en overheidsinstanties.

Wij kunnen u voorzien van alle typen dakbedekkingen!

Daktechniek Emmen, voor echte dakdekkers. Werkzaam vanuit de regio Emmen (Drenthe) is ons werkgebied eigenlijk heel noord en oost Nederland.

Ik heb hulp nodigDaarom Daktechniek Emmen
  1. De beste prijs-kwaliteit verhouding
  2. Meer dan 30 jaar ervaring
  3. Specialist in renovatie kleine daken

10 jaar garantie

Wij geven op alle door ons gemaakte werken standaard een garantie van 10 jaar. Omdat wij alleen met Kwaliteitsmaterialen werken en omdat wij gecertificeerd zijn in de verwerking van deze materialen, krijgt u na onze werkzaamheden een produktcertificaat thuis gestuurd.

Onze projecten