Dakisolatie

Wij vertellen u graag meer over dakisolatie.

Scroll

Goed en voldoende dik isoleren

Warmte stijgt en het dak van een woning is dus, indien niet goed geïsoleerd, de grootste verliespost van warmte van een huis. Of anders gezegd, wie zijn dak niet van voldoende isolatie voorziet, zal een hele winter dubbel zoveel verwarming moeten verbruiken. Het loont dus de moeite om het dak goed en voldoende dik te isoleren. Dakisolatie bespaart je immers veel geld.

Soorten dakisolatie

Binnen dakisolatie zijn er verschillende materialen te vinden die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Het belangrijkste is de isolatiewaarde van het materiaal. Dit wordt uitgedrukt door middel van een R waarde en bij het isoleren van een dak kies je voor een waarde van 1,3 of beter. Daarnaast zal je keuze ook beïnvloed worden door het type dak. Is dit een hellend of een plat dak? Heb je een verwarmde zolderruimte of niet? Wordt de ruimte onder het dak verwarmd? En welk budget heb je voor de dakisolatie voorzien?

De kosten voor dakisolatie zijn vooral afhankelijk van het isolatiemateriaal. Allemaal zaken die een grote invloed hebben op wat je dus uiteindelijk moet investeren. Wij adviseren u graag!

Neem contact op


Gratis dakinspectie in de gemeente Emmen

0591 – 551041
info@daktechniekemmen.nl


Meer weten over Bitumineuze dakbedekkingen?

Wilt u meer weten over Bitumineuze dakbedekkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Daarom Daktechniek Emmen
  1. De beste prijs-kwaliteit verhouding
  2. Meer dan 30 jaar ervaring
  3. Specialist in renovatie kleine daken

10 jaar garantie

Wij geven op alle door ons gemaakte werken standaard een garantie van 10 jaar. Omdat wij alleen met Kwaliteitsmaterialen werken en omdat wij gecertificeerd zijn in de verwerking van deze materialen, krijgt u na onze werkzaamheden een produktcertificaat thuis gestuurd.

Onze projecten